Fyner

In een maand een volledig bedrijf uit de grond stampen…dat is Fyner.

In onze branche raak je gewend om met deadlines te werken. Vaak is het last minute of is de vraag zo groot dat je echt aan de bak moet. We zijn best wel wat gewend maar deze klus stelde ons wel op de proef. Een uitdaging die we graag aangaan.

We willen alles.

Fyner (voorheen Omnius Juristen) splitste af en ging zijn eigen koers varen. Daar moest heel wat voor gebeuren. Dat betekende eigen leads genereren van hoge kwaliteit. Daarbij kwam meteen de wens voor een nieuwe identiteit en missie om de hoek kijken. Want de huidige markt is aan het veranderen. 

Trend

Juridische dienstverlening wordt steeds meer gestandaardiseerd en geautomatiseerd. Technologie speelt hierbij een grote rol waarbij de insteek is dat meer tijdwinst uiteindelijk meer waardevol advies oplevert. De uitdaging is onderscheidend te zijn in deze nieuwe markt en op te vallen tussen de verzekeraars en advocaten.Want ondanks de technologie ervaart de klant een kloof tussen het recht wat hij/zij kan halen en de kans om dat recht ook daadwerkelijk te halen.

Dat is Fyner

We keken naar de mensen zelf en merkte al gauw dat er veel emotie bij komt kijken. Gewoon luisteren naar iemands verhaal is een belangrijk onderdeel van het werk. Iets wat technologie voorlopig nog niet kan. Maar jurist zijn is ook je tanden laten zien. Een voorvechter zijn. In dat spanningsveld zit Fyner. Een partij die toegankelijk is én voor je gaat vechten!

Uiteindelijk kwamen we tot een mooie identity, fotografie & film, website en online campagne (B2B en B2C) waar we trots op zijn.