Experts in wat kan

Eerlijk over wat niet kan

Wij zijn Alive: vol energie, nieuwsgierigheid en daadkracht. En wij zijn Kicking: altijd bezig voor beter resultaat. Met onze combinatie van creativiteit en technologie maken we digitale campagnes die meetbaar werken. Voor merken die net zo Alive & Kicking willen zijn als wij.

Kraakhelder.

Eerst maken we jouw doel concreet. Wat wil je precies? Likes? Clicks? Waarom dan? En hoeveel, voordat je blij bent? Ja, we houden van vragen stellen. Want zo kunnen we je vertellen wat kan, maar ook wat niet kan. Voor minder loze beloftes en meer resultaat.

Creatief + Technologie


En dan maken we je ambities waar. Daarbij gaan technologie en creativiteit hand in hand. Zeg maar: Mad Men & Math Men. Omdat doelgerichte marketing vandaag de dag allebei nodig heeft.

Minder bla. Meer resultaat.


De wereld van reclame barst van de buzzwords en mooie woorden. Van purpose tot customer experience en data centricity. Zodat je als merk succesvol bent. Maar laten we eerlijk zijn: van ‘succes als engaging brand’ kan niemand de huur betalen. Daarom brengen wij het graag terug naar de essentie: welke duidelijke doelen wil jij bereiken? Zo zorgen we dat jij opvalt, voor concrete resultaten.

Daan en Freek zijn Alive & Kicking

Hallo. Wij zijn Daan en Freek. De optelsom van creatie plus technologie. Omdat we geloven dat goede marketing beide nodig heeft. Daan is een ervaren online marketeer. Freek is creatief reclamemaker. Samen maken we mooie dingen die werken. Samen zijn we Alive & Kicking.

freek

Freek van Haagen

Concept & Visualisation
Daan

Daan Tol

Online marketing